Ervaringen


Reactie plaatsen

Reacties

Rick en Ellen Nijland
3 maanden geleden

We kijken terug op een hele fijne kraamweek met Nienke. Ze heeft ons goed op weg geholpen met de borstvoeding waarbij ze ook niet uit het oog verloor wat haalbaar was voor ons. Ze was coachend en ondersteunend maar ook op de achtergrond wanneer mogelijk. Al met al heel erg tevreden en we raden dan ook iedereen Kraamzorg de geboorte aan!

Jeldau de Groot
6 maanden geleden

Iris heeft ons ondersteund na de geboorte van ons eerste kindje. Dankzij Iris hebben wij ontzettend positieve herinneringen aan die bijzondere periode na de bevalling. Met veel liefde, kennis, (vrijblijvende) adviezen, praktische voorbeelden en humor hebben wij veel van Iris geleerd en kregen wij steeds meer zelfvertrouwen. Het tweede gedeelte van de kraamweek ging het niet zo goed met mijn gezondheid. Juist toen was Iris haar kennis en kunde erg waardevol. Doordat ze de kraamweek met twee dagen mocht verlengen, heb ik nog veel aan Iris gehad tijdens mijn herstel. We hebben de kraamweek met een goed en warm gevoel af kunnen sluiten.

Roelant en Jeldau

Rose en Wouter
9 maanden geleden

Afgelopen 20 september zijn wij trotse ouders geworden van ons zoontje Jaxx ♡ Tijdens de kraamweek kregen wij hulp van Nienke en ook hebben wij (kort maar krachtig) Lianne over de vloer gehad.

Kraamzorg De Geboorte werd ons aangeraden door onze verloskundige en tot op de dag van vandaag zijn wij nog steeds erg tevreden over onze keuze!
Nadat we ons hadden ingeschreven kwam Nienke bij ons op bezoek voor een kennismaking. Het voelde meteen super goed!
Nienke komt spontaan en relaxed over, wist ons duidelijk uit te leggen wat wij konden gaan verwachten en was meelevend en lief. Humor heeft ze ook!

Nienke is deels bij de bevalling geweest, omdat het medisch werd, maar haar aanwezigheid was zeer prettig, ook voor mijn moeder en partner.

Na de bevalling werd ik naar huis gestuurd, maar ik bleek achteraf problemen te hebben met mijn bekken waardoor ik mijn mobiliteit kwijt raakte.
Per dag ging ik hard achteruit, maar Nienke probeerde het mij en mijn partner zo aangenaam mogelijk te maken, wij waren zo ontzettend blij met haar!
Daarnaast was ze super lief met Jaxx, die twee klikten ook zeker.

Nienke werd na een aantal dagen vervangen door Lianne ivm vakantie en wat een topper is dat! Energiek, positief en enorm grappig! Dat hadden wij zeker nodig, want op de dag van haar komst werd ik door de brandweer het slaapkamerraam uitgetakeld en naar het UMCG gebracht. De kennismaking met Lianne was dus maar kort, maar voelde ook ontzettend goed! Een dag om nooit te vergeten :)

Kraamzorg De Geboorte, Nienke, en Kraamzorg Lianne raad ik beide aan.
Ze ontzorgen je in de belangrijke kraamperiode, ze zijn energiek, lief, positief ingesteld en brengen ook rust met zich mee.
Bij een eventuele zwangerschap kiezen wij zeker weer voor deze lieverds!

Nienke en Lianne, wij kunnen jullie niet vaak genoeg bedanken! Jullie zijn toppers!!

Liefs Wouter, Rose en Jaxx

Ps: Ze zijn ook super met katten :)

Charlotte
een jaar geleden

Kraamzorg de Geboorte werd ons aangeraden door de verloskundige en wij snappen inmiddels goed waarom! We hebben 4 dagen kraamzorg van Brechje gehad en 3 dagen van Iris en we hebben een hele fijne tijd gehad. Brechje en Iris zijn allebei erg bekwaam, prettig aanwezig en ze hebben ons goed op weg geholpen de eerste week met hun hulp en (praktische) adviezen. Bovenal zijn het hele fijne mensen! Doordat Brechje en Iris beiden veel ervaring hebben, hielpen ze mij ook om bepaalde zaken te relativeren, wat erg fijn is in de eerste week. Ik zou Kraamzorg de Geboorte dus zeker aanbevelen!

Kris, Bjorn & Amber June
een jaar geleden

Op 25 mei 2022 zijn wij trotse ouders geworden van Amber June. Door de geboorte via keizersnede liep ook de kraamweek anders dan verwacht. Brechje heeft mij hier goed doorheen geloodst en veel uit handen genomen en waar nodig vooral rust gecreëerd. Ik heb tevens veel mogen leren en enkele handigheden mogen meenemen. Wij voelden ons enorm verwend en gezegend, mede door de assistentie van Linde. We gaan vol vertrouwen nu het ouderschap in met onze prachtige Amber.
Bedankt en graag nog eens tot ziens! 💗

Willemijn, Albert en Noud
een jaar geleden

Eind maart zijn wij de trotse ouders geworden van Noud! Linde heeft ons fantastisch op weg geholpen in de eerste week. We konden ons geen betere start wensen. Erg kundig en op een natuurlijke manier. Daarnaast liet ze ons vooral ook zelf onze weg vinden.
De draagzak uitleg en technieken van Brechje kwamen ook erg van pas!

Een volgende keer zullen wij zeker weer bij Kraamzorg De Geboorte uitkomen.

Daan, Lotte & Guus
een jaar geleden

Afgelopen maart zijn wij trotse ouders geworden van Guus. Omdat hij onverwachts een maandje te vroeg kwam was het even schakelen allemaal. Toen wij eenmaal thuis kwamen mochten we gelukkig rekenen op fantastische kraamzorg.

Nienke kwam bij ons, geassisteerd door Linde. Assisteren is misschien niet het juiste woord, want na dag 3 pakte linde het vrijwel zelfstandig op.

Beide dames hebben wij als bijzonder prettig ervaren. Kundig, gezellig, professioneel en nuchter. Een dikke pluim voor jullie beide.

Mocht er ooit een volgende komen, dan zullen wij ons zeker weer bij De Geboorte melden. Dank!

Boelo, Lotte, Tiego en Édi
2 jaar geleden

Hele fijne ervaring gehad met kraamzorg de Geboorte. Brechje en Linde waren bij ons. Zij hebben ons goed ondersteund bij het verzorgen van de baby, borstvoeding en het huishouden. Ze waren erg lief en geduldig met ons oudste zoontje. Hij vond het in het begin wat lastig met alle nieuwe indrukken en mensen. Maar dat hebben Brechje en Linde heel fijn opgepakt. Dank jullie wel!!

Sarah & Martijn
2 jaar geleden

Laura is een heel ontspannen, vriendelijke en kundige kraamverzorgster. Het was heel fijn om haar in huis te hebben na een heftige bevalling en start in het ziekenhuis. Ze gaf goede adviezen over o.a. borstvoeding, wat te doen bij temperatuurstijging/daling, natuurlijk ouderschap en kolven. We zouden haar een volgende keer graag weer als kraamhulp hebben!

Linda en Christian
2 jaar geleden

Wat was dit een fijne kraamtijd. Ons zoontje is inmiddels 2,5 week geleden geboren. Het was een pittige bevalling en daarom extra pluimen voor Nienke en Iris. Zij hebben ons zo ontzettend goed op weg geholpen! Daarnaast zijn zij allebei ontzettend lieve dames met een hart van goud. We hebben gelachen, serieuze gesprekken gehad waarin ruimte was voor al onze emoties en de warmte die we de hele tijd van hen hebben mogen voelen was en is goud waard. We kunnen niet zeggen hoe dankbaar we zijn voor deze fijne ervaring. Heel veel liefs, Linda en Christian


Wij hebben dankzij Brechje (van Kraamzorg de geboorte) een ontzettend fijne kraamweek gehad! Brechje heeft een open houding communicatie makkelijk en soepel verloopt. Zelf heeft ze de nodige levenservaringen waardoor ze niet snel iets vreemd vind. Erg prettig. overlegd over wat er gedaan moet/ kan worden en ziet ook goed waar iets nodig is. Andere gezinsleden (1 kind en man) worden ook goed bij de verzorging en andere taken betrokken. Grote zus was dan ook helemaal blij want ze kon op deze manier goed mee helpen. Tevens een groot pluspunt is dat ze goede ondersteuning kan bieden bij het geven van borstvoeding. Haar kunde en positiviteit maken dat je dan toch net dat stapje extra zet hierin en dat stapje bleek voor mij de doorslag en dit gaat nu goed! We raden Brechje zeker aan wanneer je nog op zoek mocht zijn!


We hebben dankzij Brechje een fantastische kraamweek gehad. Naast een flinke dosis humor en betrokkenheid levert ze uitermate professionele en volledige zorg. En, niet onbelangrijk, heeft ze een groot talent om wat onzekere nieuwe moeders gerust te stellen en vertrouwen te geven. Ze beweegt mee met de wensen van de ouders, zonder haar eigenheid te verliezen, en weegt het belang van de baby steeds zorgvuldig af. Wij gunnen iedereen een Brechje!


Nienke is een hele lieve, betrokken kraamhulp, die er echt is voor het hele gezin. Ze heeft niet alleen het huishouden gedaan en ondersteuning gegeven bij de zorg voor de baby. Ze was ook een luisterend oor en heeft onze oudste zoon heel goed opgevangen. En met haar ontspannen houding en humor heeft ze ons een heerlijke kraamweek bezorgd.


Wij zijn heel blij met het kraamweek en verzorging. Brechje is extreem goed in haar werk en is ook een super leuke mens.


Mede dankzij Nienke hebben we een hele fijne kraamweek gehad na de geboorte van ons tweede kind. Ze was heel betrokken en flexibel en heeft goed voor ons vieren gezorgd. We vonden het heel fijn dat ze de zorg helemaal aanpaste aan onze wensen!


Een hele fijne kraamweek gehad, welke precies bij ons paste en op ons was afgestemd.


Mijn kraamtijd met brechje van wakeren Vigo is mijn 3 e kindje en van mijn partner de eerste. Ik heb bij de andere 2 kindjes door complicaties nooit een kraamtijd gehad, dit was dan dus ook helemaal nieuw voor ons/mij. Wij hebben de tijd dat brechje bij ons was dan ook als zeer prettig ervaren. En ben haar erg dankbaar voor de onvergetelijke tijd die zij ons gezin heeft gegeven. Ik wou heel graag borstvoeding geven dit was bij de andere 2 kindjes niet gelukt en Brechje heeft mij ook hierbij super begeleid en het ook gelukt . De kraamtijd was erg ontspannen met veel nieuwe ervaringen. Bv. De eerste nacht samen doorbrengen dit was erg spannend ook dit had ik nooit eerder gehad, maar brechje heeft ons alles uitgelegd en tips met wat we moesten doen en smorgens was ze er weer om ons te helpen. Paar keer heeft ze ook heerlijk voor ons gekookt. Ook de kindjes stonden smorgens met smart op brechje te wachten. Lieve Brechje bedankt voor de mooie relaxte ontspannen kraamtijd, voor je geduld en je liefdevolle omgang. 3 keer was scheepsrecht en die onvergetelijke tijd heb jij ons geven brechje. Nogmaals bedankt liefs van ons


Nienke was bij ons ook aanwezig bij de bevalling, wat ik iedereen kan aanraden. In de kraamweek wist zij hoe het was gegaan en fijn om het er nog over te kunnen hebben. Wij hebben een super kraamverzorgende aan Nienke gehad. Enthousiast, heel flexibel, heeft ons ontzettend veel geleerd over de verzorging en goede hulp bij de borstvoeding. Hoeven niks te vragen.. huishouden loopt wel door. Heerlijke ontbijtjes, fruithap, lunches. Wij vonden het jammer dat de week voorbij was! Wij willen Nienke van harte aanbevelen.


We hadden niet beter kunnen wensen. Hele fijne en relaxte kraamweek gehad en zouden iedereen Brechje aanraden.


Geweldig, had niet beter kunnen wensen! Nienke is een hele lieve kraamhulp die ervoor gezorgd heeft dat wij een fijne week hebben gehad.


Wij hebben een hele fijne tijd gehad met Brechje. Ze doet eigenlijk alles wat je van een kraamverzorgende verwacht, komt professioneel over en we voelden ons thuis bij haar. Wat er voor ons uitsprong was dat ze ons nog weer nieuwe essentiële informatie gaf over bijvoorbeeld borstvoeding. Iets wat we achteraf gezien bij de vorige kraamweek gemist hebben. Super bedankt Brechje!


Nienke was voor ons de perfecte match. Ze was altijd vrolijk en vriendelijk en deed ontzettend veel voor ons. Wij kregen ons eerste kindje en alles was nieuw. Nienke heeft alle tijd genomen om ons alles op een rustige manier uit te leggen. Wij hebben ons geen moment opgelaten gevoeld en het was juist gezellig! Jammer dat ze weer moest gaan. We hopen Nienke bij een eventueel volgend kindje weer te mogen ontvangen!


Het was een fijne week. Ik heb goede hulp gehad en heb veel aan de adviezen gehad. Wij zijn zeer tevreden en zouden de Geboorte zeker aanbevelen.


Wij kenden Brechje van de kraamweek van ons oudste zoontje Imre. Daardoor wisten we al wat we konden verwachten. Brechje is een heel prettige kraamverzorgster die dat wat ze doet altijd goed afstemt op de behoeftes van de vrager. Ze verzorgt waar nodig, maar neemt niks onnodig over en alles gaat in overleg. Ook heeft Brechje op prettige manier voorlichting gegeven over babyvragen die we hadden. We hebben met haar ondersteuning de kraamweek als erg ontspannen ervaren. Bedankt Brechje!


Nienke was erg betrokken, maar bleef ook op de achtergrond als stille kracht. Ze voelt goed aan wat er nodig is en wat niet.


Super kraamzorg gehad van Brechje! Deskundig antwoord op al mijn vragen gekregen. Brechje zorgde dat het huishouden goed liep, heeft mij super verzorgd en kwam met veel ideeën en informatie. Brechje is deskundig en flexibel en geeft zorg op maat.


Woensdagmiddag op Valentijnsdag is onze dochter Lena geboren. We hadden al contact gehad met Brechje, dat de kleine die dag geboren zou worden. Wij hadden in eerste instantie gekozen voor Brechje als kraamhulp, helaas liet zij al weten dat zij al een gezin had. Die avond mochten we naar huis en een andere kraamverzorgster zou het van Brechje overnemen, Nienke. Die avond is Nienke nog bij ons geweest. Het klikte direct en ze deed direct haar ding, alsof ze me al heel lang kende. Dit voelde voor mij ook heel goed en het was inderdaad alsof ik haar al kende. Ze had me goed geholpen met de borstvoeding en is toen weer naar huis gegaan. Ik weet nog dat ik de volgende dag ontzettend blij was, dat Nienke weer op de stoep stond! We waren beide, elke dag weer, super blij met Nienke haar adviezen en hulp. Ze deed ontzettend haar best en weet overal veel van af. We konden ook altijd erg met haar lachen, wat ik ook erg belangrijk vind. Zo kan je volledig van je kraamweek genieten. Helaas werd Nienke na 7 dagen ziek en heeft ons na de 7e dag verlaten. Ik vond dit ontzettend jammer, maar ik wist wel dat het goed zat. Als wij ooit weer een kindje mogen krijgen, gaan we zeker weer voor Nienke en ik hoop haar ooit weer eens te zien! 


Zeer tevreden, Brechje van Wakeren kan zich geweldig verplaatsen en goed inleven in wat je nodig hebt en waar ze je bij kan ondersteunen. Door Brechje ben ik ontspannen mijn kraamtijd in gegaan zonder stress. Bij een 1ste leek mij van te voren alles spannend, maar dit heb ik door de uitleg, ondersteuning en rust van Brechje heel anders ervaren.


We hebben een geweldige week gehad! Nienke was voor ons heel zorgzaam en de kinderen waren ook stapelgek op haar!


Duidelijk, spontaan, behulpzaam, denkt mee, betrokken, praktisch, flexibel, weet van aanpakken, let goed op behoeften en mogelijke zorgen. Alles in overleg. Prettig!


Een topper! Vandaar ook dat we haar bij ons derde kindje opnieuw hebben gevraagd als kraamhulp. Ontzettend leuk met de andere kids, brengt al haar kennis op een prettige manier over en is een nuchtere, fijne meid. Ik zou haar zeker aanbevelen!


Brechje heeft de pittige tijd na de bevalling, een heel stuk aangenamer gemaakt. Ze heeft ons, alles nieuw gezin, heel fijn begeleid. Ook heeft Brechje mij goed op weg geholpen met het geven van borstvoeding. Ze is geduldig en geeft je als moeder zelfvertrouwen om de borstvoeding te doen laten slagen. Daarnaast is Brechje erg flexibel en doet ze wat het gezin nodig heeft. Ik heb het als heel fijn ervaren dat ze niet werkte volgens vaststaande protocollen, zoals werktijden of het doen van boodschappen. Bij een eventuele volgende zwangerschap vragen wij Brechje zeker weer!


Geweldige kraamhulp! Ze heeft ons heel goed op weg geholpen na de geboorte van ons eerste zoon. We hebben veel geleerd en ook de ondersteuning in de huishouding en zorg en aandacht voor de moeder (en vader) was top!


We hebben weer een hele fijne kraamweek gehad dankzij Brechje!


Heel tevreden, de zorg was top!


Door heel veel negatieve verhalen over mensen die niet blij waren met hun kraamzorg had ik er bij voorbaat al geen zin meer in, maar mijn gedachten veranderde gelijk toen brechje voor het eerst hier kwam!! Ze deed alles voor iedereen en dat met zoveel liefde en passie voor haar werk, ik voelde mij die week echt fantastisch, ik werd behandeld als prinses! Het ging allemaal zoals ik het wou... ze heeft mij echt alles geleerd wat maar te maken heeft met de baby, van het in badje doen tot aan het bedje opmaken. Ze was ook zo ontzettend lief met mijn baby ! Brechje is altijd super vrolijk en altijd gezellig, het voelde gelijk zo vertrouwd alsof we haar al jaren kende ! Ze zorgde hier dan ook voor een hele positieve en fijne sfeer ( ik heb de kraamweek met mijn moeder gedaan, en soms botst dat als we te lang bij elkaar op de lip zitten) maar brechje zorgde gewoon super goed voor ons beide dus hadden we daar geen last van ! Ik heb zo'n geweldige kraamweek gehad, we stonden met tranen in onze ogen brechje uit te zwaaien de laatste dag. Ik heb haar echt een tijd gemist door haar gezelligheid en behulpzaamheid. Als ik een 2 kindje zou krijgen zal ik gelijk contact opnemen met brechje daar twijfel ik geen seconde aan! Ik wil brechje nogmaals heel erg bedanken, we missen je nog steeds en je bent een fantastische vrouw !


Als iemand een week lang bij je in huis is, is het fijn als je op dezelfde golflengte zit, en dat gevoel had ik bij Nienke. Het is jammer dat ze weer weg is, al kunnen we het nu zelf!


Brechje is een topper, erg professioneel ze vindt goede aansluiting bij wat wij belangrijk vinden. Wat we vooral waarderen is dat Brechje ons zonder belerend te zijn veel heeft geleerd. Wij hebben het gevoel dat we veel zelf ontdekt hebben, onder goede begeleiding. Ze heeft een natuurlijke manier van werken. Ze heeft ons veel vertrouwen gegeven in ons eigen kunnen. Ze werkt met een fijne dosis humor maar heeft ook oog en oor voor serieuze dingen. Ook op het gebied van borstvoeding is ze erg kundig en heeft ze me veel vertrouwen gegeven. Ze is eerlijk en open, eigenschappen waar we veel waarde aan hechten. De nabegeleiding is heel fijn, het geeft me het gevoel altijd iemand achter de hand te hebben en wanneer ik het even niet meer weet, ik haar om hulp kan vragen ook al is het iets onbenulligs. Het is mede door Brechje een hele fijne kraamweek geweest, ze heeft er voor gezorgd dat we vanuit vertrouwen en met plezier een start hebben gemaakt met onze dochter.


Wat gaan we Brechje missen! We hebben een geweldige kraamweek gehad...zo veel geleerd, er is uitstekend voor ons gezorgd en Brechje heeft het huis gevuld met gezelligheid. Brechje is uitermate deskundig, begeleid je als ouders uitstekend door je te begeleiden ipv de verzorging over te nemen. Heeft oog voor het hele gezin. Ze is een geweldige kraamverzorgster!