Ervaringen


Reactie plaatsen

Reacties

Charelle & Julian
15 dagen geleden

Wat hebben wij een ontzettend fijne kraamweek gehad na de geboorte van ons eerste kindje. We kijken er met heel veel plezier en weemoed op terug. Brechje heeft bij ons gekraamd en je merkt aan alles dat ze ontzettend veel hart heeft voor haar vak en het welzijn van zowel moeder als kind. Ze is op een heel plezierige manier aanwezig in huis. Ook heeft Brechje veel kennis en ervaring, is mega deskundig en geeft veel waardevolle adviezen. Niets is te gek voor haar. Bij zorgen of onduidelijkheid neemt ze alle tijd die ervoor nodig is. Hier was sprake van wat onzekerheid over borstvoeding bij het afsluiten van het kraambed op dag 8. Uiteindelijk is Brechje op dag 10 nog een keer op de thee gekomen zodat we onze vragen/onzekerheden nog konden voorleggen, en ze stelde zich zelfs beschikbaar om eventuele vragen nog via whatsapp aan haar te mogen stellen. Dit was ontzettend fijn! Brechje is echt een engel. We zijn haar heel erg dankbaar voor alle hulp en kijken er naar uit haar in een volgende kraamweek weer in huis te mogen ontvangen! Een dikke 10 voor kraamzorg de Geboorte.

Bram en Emma
17 dagen geleden

We hebben een hele fijne kraamweek gehad met Laura. Ze kwam bij ons na de geboorte van ons eerste kindje en heeft ons vanaf het begin geweldig geholpen. Ze is op een hele fijne manier aanwezig in huis. Laura voelt goed aan wanneer haar hulp/uitleg nodig is en wanneer ze juist wat ruimte moet geven. Ze zorgt er voor dat je als kersverse ouder snel vertrouwen krijgt in de zorg voor je baby. Ook het contact vooraf aan onze kraamweek was prettig en vooral laagdrempelig, waardoor we goed wisten waar we aan toe waren.

Albert en Rianne
2 maanden geleden

Omdat onze zoon 2 weken na de uitgerekende datum is geboren en midden in de vakantieperiode, hebben we uiteindelijk genoten van kraamzorg van zo ongeveer het hele team op Laura na. En wat is dit ons goed bevallen! Zowel Nienke, Brechje als Iris zijn heerlijk nuchter, liefdevol, zorgzaam en kundig. Met alle drie een eigen specialiteit en toch echt een team met dezelfde visie als het gaat om borstvoeding en verzorging van een pasgeboren baby. De passie voor het vak straalt er vanaf. Ook met eigen struggles na een hele pittige bevalling konden we terecht en boden zij een luisterend oor, fijne adviezen en heldere inzichten.
Lieve Iris, Brechje en Nienke: onwijs bedankt voor alle zorg en jullie flexibiliteit, we hadden ons geen betere kraamzorg kunnen wensen!

Mirjam en Joeri
5 maanden geleden

Laura is erg spontaan, open en behulpzaam en geeft hier en daar voorzichtig een tip of advies maar laat de keus helemaal bij de ouders liggen en luistert ook goed naar hoe ouders dingen zien/ervaren. Wij hebben echt genoten van de kraamweek en missen Laura stiekem nu al.

Stefan en Kim
6 maanden geleden

We hebben weer een fantastische kraamweek gehad door de aanwezigheid van Brechje. De zorg voor zowel moeder als kind heeft ons als gezin echt geholpen deze week. Zelfs toen we halverwege de week vragen hadden over de gezondheid van onze pasgeboren dochter, luisterde Brechje goed naar ons en overlegde namens ons met de verloskundige. Het leidde tot een bezoekje aan onder andere de kinderarts, maar zelfs toen was Brechje er gewoon voor bv onze oudste. Bij thuiskomst heeft ze ons nog geholpen het vertrouwen terug te winnen en nog te genieten van de kraamtijd. Brechje is kundig, zorgzaam, lief en voelt direct vertrouwd, voor het hele gezin. We missen haar dan ook enorm! Als we Brechje een cijfer zouden moeten geven is dat absoluut een 10 en dat is dubbel en dwars verdiend!

Marion en Justin
6 maanden geleden

Wat was het fijn dat Anneke bij ons was in de eerste dagen na de geboorte van ons eerste kindje. Zij is een heel open, enthousiaste, flexibele vrouw die super veel voor ons heeft gedaan en heel fijn meedenkt. We konden ons niet beter wensen en hebben veel vertrouwen van haar gekregen. Nogmaals erg bedankt!

Eva, Heresh, Juan, Lorin
6 maanden geleden

Wat kijken wij terug op een ontzettend fijne en gezellige kraamweek, met de geboden kraamzorg door Laura! Helaas vloog de week om.
Laura is professioneel, zorgzaam, flexibel, rustig, vriendelijk en zeer betrokken.
Ontzettend bedankt!

Maarten en Nina
6 maanden geleden

Zoals ook al persoonlijk aan Laura te hebben aangegeven hebben mijn partner en ik de kraamweek als bijzonder fijn ervaren. Laura was vanaf het eerste moment een hele fijne coach richting ons en onze baby. Ze heeft ons ontzettend veel geleerd maar ook vertrouwen en rust gegeven. Ik kan echt geen enkel feedbackpunt bedenken en vind het nog steeds ontzettend jammer dat het zo snel voorbij is gegaan.

Marcel en Manon
6 maanden geleden

We hebben de begeleiding van Laura als erg prettig ervaren. Laura is een erg fijn persoon in omgang en ze is professioneel.

Alma en Minze
6 maanden geleden

Paasmaandag werd ons derde kindje geboren, onze dochter Evi. Anneke was er al bij de bevalling bij. Daarna volgde een fijne kraamweek. Anneke is een kundige, gezellige en laagdrempelige kraamverzorgster. Ook de andere kinderen hadden een leuke klik met haar, ze gaf hen ook veel aandacht. Dank Anneke, voor al je goede zorgen!


Wij hebben dankzij Brechje (van Kraamzorg de geboorte) een ontzettend fijne kraamweek gehad! Brechje heeft een open houding communicatie makkelijk en soepel verloopt. Zelf heeft ze de nodige levenservaringen waardoor ze niet snel iets vreemd vind. Erg prettig. overlegd over wat er gedaan moet/ kan worden en ziet ook goed waar iets nodig is. Andere gezinsleden (1 kind en man) worden ook goed bij de verzorging en andere taken betrokken. Grote zus was dan ook helemaal blij want ze kon op deze manier goed mee helpen. Tevens een groot pluspunt is dat ze goede ondersteuning kan bieden bij het geven van borstvoeding. Haar kunde en positiviteit maken dat je dan toch net dat stapje extra zet hierin en dat stapje bleek voor mij de doorslag en dit gaat nu goed! We raden Brechje zeker aan wanneer je nog op zoek mocht zijn!


We hebben dankzij Brechje een fantastische kraamweek gehad. Naast een flinke dosis humor en betrokkenheid levert ze uitermate professionele en volledige zorg. En, niet onbelangrijk, heeft ze een groot talent om wat onzekere nieuwe moeders gerust te stellen en vertrouwen te geven. Ze beweegt mee met de wensen van de ouders, zonder haar eigenheid te verliezen, en weegt het belang van de baby steeds zorgvuldig af. Wij gunnen iedereen een Brechje!


Nienke is een hele lieve, betrokken kraamhulp, die er echt is voor het hele gezin. Ze heeft niet alleen het huishouden gedaan en ondersteuning gegeven bij de zorg voor de baby. Ze was ook een luisterend oor en heeft onze oudste zoon heel goed opgevangen. En met haar ontspannen houding en humor heeft ze ons een heerlijke kraamweek bezorgd.


Wij zijn heel blij met het kraamweek en verzorging. Brechje is extreem goed in haar werk en is ook een super leuke mens.


Mede dankzij Nienke hebben we een hele fijne kraamweek gehad na de geboorte van ons tweede kind. Ze was heel betrokken en flexibel en heeft goed voor ons vieren gezorgd. We vonden het heel fijn dat ze de zorg helemaal aanpaste aan onze wensen!


Een hele fijne kraamweek gehad, welke precies bij ons paste en op ons was afgestemd.


Mijn kraamtijd met brechje van wakeren Vigo is mijn 3 e kindje en van mijn partner de eerste. Ik heb bij de andere 2 kindjes door complicaties nooit een kraamtijd gehad, dit was dan dus ook helemaal nieuw voor ons/mij. Wij hebben de tijd dat brechje bij ons was dan ook als zeer prettig ervaren. En ben haar erg dankbaar voor de onvergetelijke tijd die zij ons gezin heeft gegeven. Ik wou heel graag borstvoeding geven dit was bij de andere 2 kindjes niet gelukt en Brechje heeft mij ook hierbij super begeleid en het ook gelukt . De kraamtijd was erg ontspannen met veel nieuwe ervaringen. Bv. De eerste nacht samen doorbrengen dit was erg spannend ook dit had ik nooit eerder gehad, maar brechje heeft ons alles uitgelegd en tips met wat we moesten doen en smorgens was ze er weer om ons te helpen. Paar keer heeft ze ook heerlijk voor ons gekookt. Ook de kindjes stonden smorgens met smart op brechje te wachten. Lieve Brechje bedankt voor de mooie relaxte ontspannen kraamtijd, voor je geduld en je liefdevolle omgang. 3 keer was scheepsrecht en die onvergetelijke tijd heb jij ons geven brechje. Nogmaals bedankt liefs van ons


Nienke was bij ons ook aanwezig bij de bevalling, wat ik iedereen kan aanraden. In de kraamweek wist zij hoe het was gegaan en fijn om het er nog over te kunnen hebben. Wij hebben een super kraamverzorgende aan Nienke gehad. Enthousiast, heel flexibel, heeft ons ontzettend veel geleerd over de verzorging en goede hulp bij de borstvoeding. Hoeven niks te vragen.. huishouden loopt wel door. Heerlijke ontbijtjes, fruithap, lunches. Wij vonden het jammer dat de week voorbij was! Wij willen Nienke van harte aanbevelen.


We hadden niet beter kunnen wensen. Hele fijne en relaxte kraamweek gehad en zouden iedereen Brechje aanraden.


Geweldig, had niet beter kunnen wensen! Nienke is een hele lieve kraamhulp die ervoor gezorgd heeft dat wij een fijne week hebben gehad.


Wij hebben een hele fijne tijd gehad met Brechje. Ze doet eigenlijk alles wat je van een kraamverzorgende verwacht, komt professioneel over en we voelden ons thuis bij haar. Wat er voor ons uitsprong was dat ze ons nog weer nieuwe essentiële informatie gaf over bijvoorbeeld borstvoeding. Iets wat we achteraf gezien bij de vorige kraamweek gemist hebben. Super bedankt Brechje!


Nienke was voor ons de perfecte match. Ze was altijd vrolijk en vriendelijk en deed ontzettend veel voor ons. Wij kregen ons eerste kindje en alles was nieuw. Nienke heeft alle tijd genomen om ons alles op een rustige manier uit te leggen. Wij hebben ons geen moment opgelaten gevoeld en het was juist gezellig! Jammer dat ze weer moest gaan. We hopen Nienke bij een eventueel volgend kindje weer te mogen ontvangen!


Het was een fijne week. Ik heb goede hulp gehad en heb veel aan de adviezen gehad. Wij zijn zeer tevreden en zouden de Geboorte zeker aanbevelen.


Wij kenden Brechje van de kraamweek van ons oudste zoontje Imre. Daardoor wisten we al wat we konden verwachten. Brechje is een heel prettige kraamverzorgster die dat wat ze doet altijd goed afstemt op de behoeftes van de vrager. Ze verzorgt waar nodig, maar neemt niks onnodig over en alles gaat in overleg. Ook heeft Brechje op prettige manier voorlichting gegeven over babyvragen die we hadden. We hebben met haar ondersteuning de kraamweek als erg ontspannen ervaren. Bedankt Brechje!


Nienke was erg betrokken, maar bleef ook op de achtergrond als stille kracht. Ze voelt goed aan wat er nodig is en wat niet.


Super kraamzorg gehad van Brechje! Deskundig antwoord op al mijn vragen gekregen. Brechje zorgde dat het huishouden goed liep, heeft mij super verzorgd en kwam met veel ideeën en informatie. Brechje is deskundig en flexibel en geeft zorg op maat.


Woensdagmiddag op Valentijnsdag is onze dochter Lena geboren. We hadden al contact gehad met Brechje, dat de kleine die dag geboren zou worden. Wij hadden in eerste instantie gekozen voor Brechje als kraamhulp, helaas liet zij al weten dat zij al een gezin had. Die avond mochten we naar huis en een andere kraamverzorgster zou het van Brechje overnemen, Nienke. Die avond is Nienke nog bij ons geweest. Het klikte direct en ze deed direct haar ding, alsof ze me al heel lang kende. Dit voelde voor mij ook heel goed en het was inderdaad alsof ik haar al kende. Ze had me goed geholpen met de borstvoeding en is toen weer naar huis gegaan. Ik weet nog dat ik de volgende dag ontzettend blij was, dat Nienke weer op de stoep stond! We waren beide, elke dag weer, super blij met Nienke haar adviezen en hulp. Ze deed ontzettend haar best en weet overal veel van af. We konden ook altijd erg met haar lachen, wat ik ook erg belangrijk vind. Zo kan je volledig van je kraamweek genieten. Helaas werd Nienke na 7 dagen ziek en heeft ons na de 7e dag verlaten. Ik vond dit ontzettend jammer, maar ik wist wel dat het goed zat. Als wij ooit weer een kindje mogen krijgen, gaan we zeker weer voor Nienke en ik hoop haar ooit weer eens te zien! 


Zeer tevreden, Brechje van Wakeren kan zich geweldig verplaatsen en goed inleven in wat je nodig hebt en waar ze je bij kan ondersteunen. Door Brechje ben ik ontspannen mijn kraamtijd in gegaan zonder stress. Bij een 1ste leek mij van te voren alles spannend, maar dit heb ik door de uitleg, ondersteuning en rust van Brechje heel anders ervaren.


We hebben een geweldige week gehad! Nienke was voor ons heel zorgzaam en de kinderen waren ook stapelgek op haar!


Duidelijk, spontaan, behulpzaam, denkt mee, betrokken, praktisch, flexibel, weet van aanpakken, let goed op behoeften en mogelijke zorgen. Alles in overleg. Prettig!


Een topper! Vandaar ook dat we haar bij ons derde kindje opnieuw hebben gevraagd als kraamhulp. Ontzettend leuk met de andere kids, brengt al haar kennis op een prettige manier over en is een nuchtere, fijne meid. Ik zou haar zeker aanbevelen!


Brechje heeft de pittige tijd na de bevalling, een heel stuk aangenamer gemaakt. Ze heeft ons, alles nieuw gezin, heel fijn begeleid. Ook heeft Brechje mij goed op weg geholpen met het geven van borstvoeding. Ze is geduldig en geeft je als moeder zelfvertrouwen om de borstvoeding te doen laten slagen. Daarnaast is Brechje erg flexibel en doet ze wat het gezin nodig heeft. Ik heb het als heel fijn ervaren dat ze niet werkte volgens vaststaande protocollen, zoals werktijden of het doen van boodschappen. Bij een eventuele volgende zwangerschap vragen wij Brechje zeker weer!


Geweldige kraamhulp! Ze heeft ons heel goed op weg geholpen na de geboorte van ons eerste zoon. We hebben veel geleerd en ook de ondersteuning in de huishouding en zorg en aandacht voor de moeder (en vader) was top!


We hebben weer een hele fijne kraamweek gehad dankzij Brechje!


Heel tevreden, de zorg was top!


Door heel veel negatieve verhalen over mensen die niet blij waren met hun kraamzorg had ik er bij voorbaat al geen zin meer in, maar mijn gedachten veranderde gelijk toen brechje voor het eerst hier kwam!! Ze deed alles voor iedereen en dat met zoveel liefde en passie voor haar werk, ik voelde mij die week echt fantastisch, ik werd behandeld als prinses! Het ging allemaal zoals ik het wou... ze heeft mij echt alles geleerd wat maar te maken heeft met de baby, van het in badje doen tot aan het bedje opmaken. Ze was ook zo ontzettend lief met mijn baby ! Brechje is altijd super vrolijk en altijd gezellig, het voelde gelijk zo vertrouwd alsof we haar al jaren kende ! Ze zorgde hier dan ook voor een hele positieve en fijne sfeer ( ik heb de kraamweek met mijn moeder gedaan, en soms botst dat als we te lang bij elkaar op de lip zitten) maar brechje zorgde gewoon super goed voor ons beide dus hadden we daar geen last van ! Ik heb zo'n geweldige kraamweek gehad, we stonden met tranen in onze ogen brechje uit te zwaaien de laatste dag. Ik heb haar echt een tijd gemist door haar gezelligheid en behulpzaamheid. Als ik een 2 kindje zou krijgen zal ik gelijk contact opnemen met brechje daar twijfel ik geen seconde aan! Ik wil brechje nogmaals heel erg bedanken, we missen je nog steeds en je bent een fantastische vrouw !


Als iemand een week lang bij je in huis is, is het fijn als je op dezelfde golflengte zit, en dat gevoel had ik bij Nienke. Het is jammer dat ze weer weg is, al kunnen we het nu zelf!


Brechje is een topper, erg professioneel ze vindt goede aansluiting bij wat wij belangrijk vinden. Wat we vooral waarderen is dat Brechje ons zonder belerend te zijn veel heeft geleerd. Wij hebben het gevoel dat we veel zelf ontdekt hebben, onder goede begeleiding. Ze heeft een natuurlijke manier van werken. Ze heeft ons veel vertrouwen gegeven in ons eigen kunnen. Ze werkt met een fijne dosis humor maar heeft ook oog en oor voor serieuze dingen. Ook op het gebied van borstvoeding is ze erg kundig en heeft ze me veel vertrouwen gegeven. Ze is eerlijk en open, eigenschappen waar we veel waarde aan hechten. De nabegeleiding is heel fijn, het geeft me het gevoel altijd iemand achter de hand te hebben en wanneer ik het even niet meer weet, ik haar om hulp kan vragen ook al is het iets onbenulligs. Het is mede door Brechje een hele fijne kraamweek geweest, ze heeft er voor gezorgd dat we vanuit vertrouwen en met plezier een start hebben gemaakt met onze dochter.


Wat gaan we Brechje missen! We hebben een geweldige kraamweek gehad...zo veel geleerd, er is uitstekend voor ons gezorgd en Brechje heeft het huis gevuld met gezelligheid. Brechje is uitermate deskundig, begeleid je als ouders uitstekend door je te begeleiden ipv de verzorging over te nemen. Heeft oog voor het hele gezin. Ze is een geweldige kraamverzorgster!