Ervaringen


Reactie plaatsen

Reacties

Stef jessica en finn
2 maanden geleden

Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad met anneke . Voor het eerste keer ouders worden is toch wel spannend we hebben dus ook veel geleerd van anneke . Ik zal iedereen kraamzorg de geboorte aan raaden .

Wiebrig en Mardoek
3 maanden geleden

Erg fijne kraamweek gehad door onze topper Nienke. Fijn met ons meegedacht en ons wegwijs gemaakt in de wereld van het prille ouderschap. Gaf handige tips en gaf ons zelfvertrouwen. We hadden het niet beter kunnen wensen, dank!

Caroline Bethlehem
5 maanden geleden

Het is inmiddels al weer een jaar geleden dat ons 3e kindje werd geboren. Wat zijn we blij dat Nienke bij ons is geweest. We hebben veel steun aan haar gehad. Heerlijk nuchter, maar veel kennis en kunde, een top combinatie! Ook een jaar later kijken we er nog heel goed op terug! Heel erg bedankt voor de mooie tijd!

Sanne Schierbeek
7 maanden geleden

27 juli 2020 kwam onze dochter Elise in het ziekenhuis ter wereld. Eenmaal thuis stond Nienke al op ons te wachten. We wisten van tevoren dat het een extra bijzondere kraamtijd zou worden, aangezien Nienke de zus van mijn partner is en dus mijn schoonzus. Wij kunnen terugkijken op een leuke, gezellige en vooral fijne eerste dagen met onze prachtige dochter en zusje, waar we dankzij Nienke's kundigheid, zorgzaamheid en begrip extra van hebben kunnen genieten. We hadden geen fijnere kraamhulp kunnen wensen. Bedankt lieve Nienke, voor al je goede zorgen en je luisterend oor.

Marieke, Niels, Vera en Joep
8 maanden geleden

Voor ons tweede kindje is Nienke bij ons komen kramen. Hoewel ik het een gek idee vind dat iemand zoveel bij je komt doen gaf ze me direct een goed en vertrouwd gevoel dat ik alles kon vragen en ze ons graag hielp. Hierdoor hebben we ons heerlijk kunnen focussen op herstel en het contact met de kleine.
Het voelde niet alsof er een vreemde in huis was, wat erg prettig is als je toch wat minder charmant als normaal, in dit geval met een hittegolf, door je huis heen loopt.
Ook met onze dochter klikte het en gaf ze aandacht waar nodig. De zorg was afgesteld op waar wij hem nodig hadden.
Ik heb echt super veel gehad aan de ondersteuning met de borstvoeding. Kon 800000 x dezelfde vragen stellen en er werd elke dag opnieuw gekeken wat het beste voor de baby was en voor mij. Hierdoor durf ik nu erop te vertrouwen.
Ook de samenwerking met de verloskundige vond ik heel prettig en geeft me steun voor de komende periode. Dat ik als kers ook nog nu na de kraamweek vragen mag stellen, vind ik echt subliem en geeft me veel respect en waardering voor Nienke en de kraamvrouw die ze is.
Bedankt!

Marjon, Koos en Oliver
8 maanden geleden

In april heeft Brechje ons geholpen in de eerste week na de geboorte van ons eerste kindje. Het klikte erg goed en voelde heel vertrouwd. Brechje is zeer kundig, vrolijk, praktisch, gezellig en wat ons betreft de perfecte kraamhulp! We hebben niet de makkelijkste start gehad, maar Brechje heeft ons hier enorm bij geholpen. Zelfs na de kraamperiode konden we nog dingen aan haar vragen en stond ze voor ons klaar. Haar aanwezigheid in ons gezin voelde natuurlijk en prettig. Mochten we ooit weer kraamzorg nodig hebben, dan is Brechje onze eerste keus!

Jos en Josien
een jaar geleden

Brechje kwam bij ons na een zorgelijke zwangerschap van ons 4e kindje. Toen we thuis kwamen uit het ziekenhuis heeft ze ons supergoed opgevangen. Meteen voelde het heel goed tussen ons. Onze andere kinderen hebben veel aandacht van haar gekregen en vonden het ook niet leuk toen we vertelden dat Brechje op een dag voor de laatste keer kwam. Ze heeft ons in de dagen dat ze bij ons was op weg geholpen naar herstel en vertrouwen op elkaar en op onze kleine man. De onrust die er was, maakte plaatst voor rust en ontspanning en toen Brechje voor het laatst was, constateerden wij dat we het wel weer "zelf" konden doen. Jammer, want afscheid nemen is niet leuk, maar wel heel fijn dat het zo goed ging. Terugkijkend vloog de kraamweek voorbij! Brechje: super bedankt voor wat je voor ons gedaan hebt. We hebben een fijne tijd gehad.

Melissa Noordveld
een jaar geleden

Voor de tweede keer kwam brechje bij ons de kraamweek doen... Ik heb altijd gezegd als ik nog een klein wondertje krijg dan wil ik heeeeeeeel graag dat brechje weer komt... Brechje is bij mijn eerste kindje al als familie gaan voelen, het voelde gewoon zooo vertrouwd en natuurlijk! En wat heeft ze ons in beide kraamweken toch verwend... Het leek wel of ik in een hotel zat, zoveel deed ze voor ons! Brechje is zoooooo'n hard werkende vrouw, ze is ook nog eens heeeeeel gezellig en nooit shagerijnig... Er was een ding in de tweede kraamweek wat ik echt heel belangrijk vond en dat was dat mijn dochter heeeeeel goed bij haar broertje betrokken werd en dat mijn dochter ook goed de aandacht kreeg ( ik wist dat brechje dat ook goed zou oppakken)
.. Maar beter dan dit had ik niet kunnen wensen! En wat is Kiara{mijn dochter} ook gek op brechje , we zijn nu een maand verder en ze vraagt nog regelmatig naar!
Echt waar, brechje wat ben jij een ontzettend bijzonder, positief, hard werkend en mooi mens met zoveel liefde voor je werk! Ik heb je beide keren dan ook met moeite uitgezaaid en heb echt een heimwee gevoel naar je!
Ik ben zooo trots op je, je bent echt een topper... Nogmaals mega bedankt voor alles en ik mis je!

Auke en Iris
een jaar geleden

Wij hebben voor de tweede keer gekozen voor kraamzorg De Geboorte en zijn wederom heel tevreden. De eerste keer kwam Rinske bij ons, wat erg fijn was. Nu bij de geboorte van ons tweede kindje kwam Nienke bij ons.

We kijken terug op een hele fijne kraamweek met Nienke. Ze is lief en betrokken en heeft veel kennis en ervaring, waar je ook bij de geboorte van een tweede kindje veel aan hebt. Nienke was op een hele rustige manier aanwezig en had ook veel aandacht voor onze zoon, die het heel gezellig vond als Nienke weer kwam 's morgens.

We zijn verwend met veel fruit en lekkere lunches, maar ook was er tijd voor leuke gesprekjes en bood Nienke een luisterend oor wanneer nodig.

Al met al zouden wij kraamzorg De Geboorte zeker aanraden!

Alexis en Nathasja
een jaar geleden

Mijn ervaring met kraamzorg 'De Geboorte' is uitmuntend. Het kon niet beter. Onze kraamhulp was Brechtje.
Mijn bevalling was alles behalve leuk, met aansluitend bijna week ziekenhuisopname. Toen ik vanuit het ziekenhuis naar huis mocht, stond Brechtje me als het ware thuis al op te vangen. Hier was ik zo blij mee, want durfde de veiligheid van het ziekenhuis niet los te laten. Wat een steun heb ik aan deze vrouw gehad. Zorg op maat. Aansluiten bij onze wensen en hulpvraag. De geboden hulp was flexibel, er was oog voor detail en wat wij moeder en kind nodig waren.
Brechtje had de kennis en oog voor mijn fysieke en lichamelijke gestel en kon daar nauwlettend op insteken. Ik was altijd blij als ze kwam en heb haar als ware aanvulling ervaren.
Vanuit het ziekenhuis was ik ziek en onzeker. Brechtje is een ontzettende steun voor mij geweest en zij heeft mij het zelfvertrouwen gegeven om ook na de kraamperiode het zelf te kunnen. Brechtje is in staat om te denken in mogelijkheden en niet in beperkingen. Ze heeft me veel ervaring en levenslessen/ kennis van omgang met baby's bijgebracht. Haar uitgangspunt is dat moeder en moeders moedersgevoel leidend is en ze zal je hierin ondersteunen. Respect voor moeders keuzes en zal geen dingen opdringen. Wanneer haar gevraagd werd naar kennis of advies dan kreeg je een objectief antwoord met respect voor moeder en er werd niet een visie of mening opgedrongen. We hebben een erg fijne week gehad. Ik zou iedereen die opzoek is naar laagdrempelige kraamhulp 'De Geboorte' aanraden. Brechtje stond naast ons, met ons en niet boven ons, zoals je vaak ziet 'in een wit jasje', maar in normale kleding. Lekker gewoon. :-) Met super veel ervaring en niet net afgestudeerd. Iemand die al langer meeloopt, zeg maar.... Maar wel mee gaat met de tijd en er geen ouderwetse gedachtes op na houdt.
Wanneer ik weer zwanger mag worden ooit, dan boeken wij gelijk weer Brechje. Brechtje was top. Dit vond mijn partner ook. We hebben een traantje gelaten toen de week voorbij was. Ik kijk er met liefde op terug.


Wij hebben dankzij Brechje (van Kraamzorg de geboorte) een ontzettend fijne kraamweek gehad! Brechje heeft een open houding communicatie makkelijk en soepel verloopt. Zelf heeft ze de nodige levenservaringen waardoor ze niet snel iets vreemd vind. Erg prettig. overlegd over wat er gedaan moet/ kan worden en ziet ook goed waar iets nodig is. Andere gezinsleden (1 kind en man) worden ook goed bij de verzorging en andere taken betrokken. Grote zus was dan ook helemaal blij want ze kon op deze manier goed mee helpen. Tevens een groot pluspunt is dat ze goede ondersteuning kan bieden bij het geven van borstvoeding. Haar kunde en positiviteit maken dat je dan toch net dat stapje extra zet hierin en dat stapje bleek voor mij de doorslag en dit gaat nu goed! We raden Brechje zeker aan wanneer je nog op zoek mocht zijn!


We hebben dankzij Brechje een fantastische kraamweek gehad. Naast een flinke dosis humor en betrokkenheid levert ze uitermate professionele en volledige zorg. En, niet onbelangrijk, heeft ze een groot talent om wat onzekere nieuwe moeders gerust te stellen en vertrouwen te geven. Ze beweegt mee met de wensen van de ouders, zonder haar eigenheid te verliezen, en weegt het belang van de baby steeds zorgvuldig af. Wij gunnen iedereen een Brechje!


Nienke is een hele lieve, betrokken kraamhulp, die er echt is voor het hele gezin. Ze heeft niet alleen het huishouden gedaan en ondersteuning gegeven bij de zorg voor de baby. Ze was ook een luisterend oor en heeft onze oudste zoon heel goed opgevangen. En met haar ontspannen houding en humor heeft ze ons een heerlijke kraamweek bezorgd.


Wij zijn heel blij met het kraamweek en verzorging. Brechje is extreem goed in haar werk en is ook een super leuke mens.


Mede dankzij Nienke hebben we een hele fijne kraamweek gehad na de geboorte van ons tweede kind. Ze was heel betrokken en flexibel en heeft goed voor ons vieren gezorgd. We vonden het heel fijn dat ze de zorg helemaal aanpaste aan onze wensen!


Een hele fijne kraamweek gehad, welke precies bij ons paste en op ons was afgestemd.


Mijn kraamtijd met brechje van wakeren Vigo is mijn 3 e kindje en van mijn partner de eerste. Ik heb bij de andere 2 kindjes door complicaties nooit een kraamtijd gehad, dit was dan dus ook helemaal nieuw voor ons/mij. Wij hebben de tijd dat brechje bij ons was dan ook als zeer prettig ervaren. En ben haar erg dankbaar voor de onvergetelijke tijd die zij ons gezin heeft gegeven. Ik wou heel graag borstvoeding geven dit was bij de andere 2 kindjes niet gelukt en Brechje heeft mij ook hierbij super begeleid en het ook gelukt . De kraamtijd was erg ontspannen met veel nieuwe ervaringen. Bv. De eerste nacht samen doorbrengen dit was erg spannend ook dit had ik nooit eerder gehad, maar brechje heeft ons alles uitgelegd en tips met wat we moesten doen en smorgens was ze er weer om ons te helpen. Paar keer heeft ze ook heerlijk voor ons gekookt. Ook de kindjes stonden smorgens met smart op brechje te wachten. Lieve Brechje bedankt voor de mooie relaxte ontspannen kraamtijd, voor je geduld en je liefdevolle omgang. 3 keer was scheepsrecht en die onvergetelijke tijd heb jij ons geven brechje. Nogmaals bedankt liefs van ons


Nienke was bij ons ook aanwezig bij de bevalling, wat ik iedereen kan aanraden. In de kraamweek wist zij hoe het was gegaan en fijn om het er nog over te kunnen hebben. Wij hebben een super kraamverzorgende aan Nienke gehad. Enthousiast, heel flexibel, heeft ons ontzettend veel geleerd over de verzorging en goede hulp bij de borstvoeding. Hoeven niks te vragen.. huishouden loopt wel door. Heerlijke ontbijtjes, fruithap, lunches. Wij vonden het jammer dat de week voorbij was! Wij willen Nienke van harte aanbevelen.


We hadden niet beter kunnen wensen. Hele fijne en relaxte kraamweek gehad en zouden iedereen Brechje aanraden.


Geweldig, had niet beter kunnen wensen! Nienke is een hele lieve kraamhulp die ervoor gezorgd heeft dat wij een fijne week hebben gehad.


Wij hebben een hele fijne tijd gehad met Brechje. Ze doet eigenlijk alles wat je van een kraamverzorgende verwacht, komt professioneel over en we voelden ons thuis bij haar. Wat er voor ons uitsprong was dat ze ons nog weer nieuwe essentiële informatie gaf over bijvoorbeeld borstvoeding. Iets wat we achteraf gezien bij de vorige kraamweek gemist hebben. Super bedankt Brechje!


Nienke was voor ons de perfecte match. Ze was altijd vrolijk en vriendelijk en deed ontzettend veel voor ons. Wij kregen ons eerste kindje en alles was nieuw. Nienke heeft alle tijd genomen om ons alles op een rustige manier uit te leggen. Wij hebben ons geen moment opgelaten gevoeld en het was juist gezellig! Jammer dat ze weer moest gaan. We hopen Nienke bij een eventueel volgend kindje weer te mogen ontvangen!


Het was een fijne week. Ik heb goede hulp gehad en heb veel aan de adviezen gehad. Wij zijn zeer tevreden en zouden de Geboorte zeker aanbevelen.


Wij kenden Brechje van de kraamweek van ons oudste zoontje Imre. Daardoor wisten we al wat we konden verwachten. Brechje is een heel prettige kraamverzorgster die dat wat ze doet altijd goed afstemt op de behoeftes van de vrager. Ze verzorgt waar nodig, maar neemt niks onnodig over en alles gaat in overleg. Ook heeft Brechje op prettige manier voorlichting gegeven over babyvragen die we hadden. We hebben met haar ondersteuning de kraamweek als erg ontspannen ervaren. Bedankt Brechje!


Nienke was erg betrokken, maar bleef ook op de achtergrond als stille kracht. Ze voelt goed aan wat er nodig is en wat niet.


Super kraamzorg gehad van Brechje! Deskundig antwoord op al mijn vragen gekregen. Brechje zorgde dat het huishouden goed liep, heeft mij super verzorgd en kwam met veel ideeën en informatie. Brechje is deskundig en flexibel en geeft zorg op maat.


Woensdagmiddag op Valentijnsdag is onze dochter Lena geboren. We hadden al contact gehad met Brechje, dat de kleine die dag geboren zou worden. Wij hadden in eerste instantie gekozen voor Brechje als kraamhulp, helaas liet zij al weten dat zij al een gezin had. Die avond mochten we naar huis en een andere kraamverzorgster zou het van Brechje overnemen, Nienke. Die avond is Nienke nog bij ons geweest. Het klikte direct en ze deed direct haar ding, alsof ze me al heel lang kende. Dit voelde voor mij ook heel goed en het was inderdaad alsof ik haar al kende. Ze had me goed geholpen met de borstvoeding en is toen weer naar huis gegaan. Ik weet nog dat ik de volgende dag ontzettend blij was, dat Nienke weer op de stoep stond! We waren beide, elke dag weer, super blij met Nienke haar adviezen en hulp. Ze deed ontzettend haar best en weet overal veel van af. We konden ook altijd erg met haar lachen, wat ik ook erg belangrijk vind. Zo kan je volledig van je kraamweek genieten. Helaas werd Nienke na 7 dagen ziek en heeft ons na de 7e dag verlaten. Ik vond dit ontzettend jammer, maar ik wist wel dat het goed zat. Als wij ooit weer een kindje mogen krijgen, gaan we zeker weer voor Nienke en ik hoop haar ooit weer eens te zien! 


Zeer tevreden, Brechje van Wakeren kan zich geweldig verplaatsen en goed inleven in wat je nodig hebt en waar ze je bij kan ondersteunen. Door Brechje ben ik ontspannen mijn kraamtijd in gegaan zonder stress. Bij een 1ste leek mij van te voren alles spannend, maar dit heb ik door de uitleg, ondersteuning en rust van Brechje heel anders ervaren.


We hebben een geweldige week gehad! Nienke was voor ons heel zorgzaam en de kinderen waren ook stapelgek op haar!


Duidelijk, spontaan, behulpzaam, denkt mee, betrokken, praktisch, flexibel, weet van aanpakken, let goed op behoeften en mogelijke zorgen. Alles in overleg. Prettig!


Een topper! Vandaar ook dat we haar bij ons derde kindje opnieuw hebben gevraagd als kraamhulp. Ontzettend leuk met de andere kids, brengt al haar kennis op een prettige manier over en is een nuchtere, fijne meid. Ik zou haar zeker aanbevelen!


Brechje heeft de pittige tijd na de bevalling, een heel stuk aangenamer gemaakt. Ze heeft ons, alles nieuw gezin, heel fijn begeleid. Ook heeft Brechje mij goed op weg geholpen met het geven van borstvoeding. Ze is geduldig en geeft je als moeder zelfvertrouwen om de borstvoeding te doen laten slagen. Daarnaast is Brechje erg flexibel en doet ze wat het gezin nodig heeft. Ik heb het als heel fijn ervaren dat ze niet werkte volgens vaststaande protocollen, zoals werktijden of het doen van boodschappen. Bij een eventuele volgende zwangerschap vragen wij Brechje zeker weer!


Geweldige kraamhulp! Ze heeft ons heel goed op weg geholpen na de geboorte van ons eerste zoon. We hebben veel geleerd en ook de ondersteuning in de huishouding en zorg en aandacht voor de moeder (en vader) was top!


We hebben weer een hele fijne kraamweek gehad dankzij Brechje!


Heel tevreden, de zorg was top!


Door heel veel negatieve verhalen over mensen die niet blij waren met hun kraamzorg had ik er bij voorbaat al geen zin meer in, maar mijn gedachten veranderde gelijk toen brechje voor het eerst hier kwam!! Ze deed alles voor iedereen en dat met zoveel liefde en passie voor haar werk, ik voelde mij die week echt fantastisch, ik werd behandeld als prinses! Het ging allemaal zoals ik het wou... ze heeft mij echt alles geleerd wat maar te maken heeft met de baby, van het in badje doen tot aan het bedje opmaken. Ze was ook zo ontzettend lief met mijn baby ! Brechje is altijd super vrolijk en altijd gezellig, het voelde gelijk zo vertrouwd alsof we haar al jaren kende ! Ze zorgde hier dan ook voor een hele positieve en fijne sfeer ( ik heb de kraamweek met mijn moeder gedaan, en soms botst dat als we te lang bij elkaar op de lip zitten) maar brechje zorgde gewoon super goed voor ons beide dus hadden we daar geen last van ! Ik heb zo'n geweldige kraamweek gehad, we stonden met tranen in onze ogen brechje uit te zwaaien de laatste dag. Ik heb haar echt een tijd gemist door haar gezelligheid en behulpzaamheid. Als ik een 2 kindje zou krijgen zal ik gelijk contact opnemen met brechje daar twijfel ik geen seconde aan! Ik wil brechje nogmaals heel erg bedanken, we missen je nog steeds en je bent een fantastische vrouw !


Als iemand een week lang bij je in huis is, is het fijn als je op dezelfde golflengte zit, en dat gevoel had ik bij Nienke. Het is jammer dat ze weer weg is, al kunnen we het nu zelf!


Brechje is een topper, erg professioneel ze vindt goede aansluiting bij wat wij belangrijk vinden. Wat we vooral waarderen is dat Brechje ons zonder belerend te zijn veel heeft geleerd. Wij hebben het gevoel dat we veel zelf ontdekt hebben, onder goede begeleiding. Ze heeft een natuurlijke manier van werken. Ze heeft ons veel vertrouwen gegeven in ons eigen kunnen. Ze werkt met een fijne dosis humor maar heeft ook oog en oor voor serieuze dingen. Ook op het gebied van borstvoeding is ze erg kundig en heeft ze me veel vertrouwen gegeven. Ze is eerlijk en open, eigenschappen waar we veel waarde aan hechten. De nabegeleiding is heel fijn, het geeft me het gevoel altijd iemand achter de hand te hebben en wanneer ik het even niet meer weet, ik haar om hulp kan vragen ook al is het iets onbenulligs. Het is mede door Brechje een hele fijne kraamweek geweest, ze heeft er voor gezorgd dat we vanuit vertrouwen en met plezier een start hebben gemaakt met onze dochter.


Wat gaan we Brechje missen! We hebben een geweldige kraamweek gehad...zo veel geleerd, er is uitstekend voor ons gezorgd en Brechje heeft het huis gevuld met gezelligheid. Brechje is uitermate deskundig, begeleid je als ouders uitstekend door je te begeleiden ipv de verzorging over te nemen. Heeft oog voor het hele gezin. Ze is een geweldige kraamverzorgster!